Ramazan Öztürk tarafından
01 Haziran, 2024 00:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“KASTEN VANALARI KAPATTILAR”

31 Mart yerel seçimlerinden 3 dönemdir belediye başkanı olan Zeki Çaylı’ya büyük bir üstünlük sağlayarak seçimlerden zaferle çıkan Sertaş Karakaş’ın çalışmalarına köstek olunmaya devam ediyor.

Yenice’nin su ihtiyacını karşılayan su depolarının vanaları kişi ya da kişiler tarafından kasten kapatılmak suretiyle ilçe susuz kaldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş “İlçemizdeki su depolarının vanalarını kasten kapatan , kimliği belirlenmeye çalışan kişi ya da kişiler halkımızın susuz kalmasına sebep oldu. Olaya Polis Ekipleri el koydu ve bu şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışmaya başladı. Gözü kararmış bu şahsiyet yoksunu bu zavallıları ve sahiplerini Yüce Allah’ımıza havale ediyoruz. Halkımız bu kişi ya da kişilere dersini sandıkta verdiği gibi vicdanlarında da verecektir.” ifadelerine yer verdi.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.
Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.