Samsun’da ’kasten adam öldürmek’ suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, kasten adam öldürmek suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan H.Ö.’yü yakalamak için İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel ekip kuruldu. Yapılan takip ve çalışma sonucu H.Ö., Zafer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde saklanmış olduğu yerde yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen H.Ö. adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.


Kasten öldürmekten 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı
AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.
Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

