Samsun’da ’kasten adam öldürmek’ suçundan hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, kasten adam öldürmek suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan H.Ö.’yü yakalamak için İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel ekip kuruldu. Yapılan takip ve çalışma sonucu H.Ö., Zafer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde saklanmış olduğu yerde yakalanarak gözaltına alındı. Samsun Adliyesine sevk edilen H.Ö. adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.


0
Kasten öldürmekten 15 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

