Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da yoldan çıkan pikap bariyerlere çarparak durabildi. 1 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yoldan çıkarak bariyerlere çarpan pikabın şoförü yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Samsun karayolu Çaykapı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şoförü öğrenilemeyen 06 AGE 401 plakalı Mitsubishi marka pikap, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada şoför yaralandı. Yaralı şoför, olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kontrolden çıkan araç çitlere daldı, faciadan dönüldü

Zonguldak’ı Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda denetimden çıkan cip, çitlere çarparak durabildi. Daha sonra kaymaya başlayan araç bir bankanın önünde durabildi. Kaldırımda kimsenin olmaması faciayı önledi.
Edinilen bilgiye nazaran, olay, Yenimahalle Atatürk Bulvarı üzerine meydana geldi. 23 yaşındaki S.K.’nın yönetimindeki 01 GB 742 plakalı Jeep marka cip, bulvar üzerinde seyir halindeyken denetimden çıktı. Araç, yolun sağında bulunan çitlere çarparak durdu. Lakin bir defa daha denetimden çıkıp kaymaya başlayınca bir bankanın önünde durabildi. Bu sırada kaldırımı kullanan kimsenin olmaması faciayı önledi.
Kaza sonrası hem çitlerde hem de araba de hasar meydana geldi. Kazanın meydana geldiği olay yerine polis takımları sevk edildi. Faciaya ramak kalınan olayda şoför S.K.’nin olayın şokunu bir müddet üzerinden atamadığı görüldü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.