Kastamonu’da yeni gassallar yetişiyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da yeni gassallar yetişiyor

Kastamonu’nun Küre ilçesinde ‘cenaze yıkama ve kefenleme’ kursu açıldı. 3 hafta devam edecek kursa, kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Küre İlçe Müftülüğü tarafından ‘cenaze yıkama ve kefenleme’ kursu açıldı. 3 hafta devam edecek kursun ardın kursiyerlere sertifika verilecek. İlçedeki gassal eksikliğini gidermek amacıyla düzenlenen kursa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 13:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te öğrencilerden öğretmenlerine anlamlı sürpriz

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da okullara yönelik saldırıların ardından Karabük‘te lise öğrencileri, öğretmenlerine moral vermek için hazırladıkları sürprizle dayanışma örneği sergiledi.
Karabük‘te Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi 10/B sınıfı öğrencileri, son günlerde okullara yönelik yaşanan üzücü olaylara kayıtsız kalmayarak anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler, öğretmenlerine moral vermek amacıyla sınıfça bir araya gelerek çiçek aldı. Hazırlıklarını gizlilik içinde sürdüren öğrencilerin sürprizi, öğretmenleri duygulandırırken yüzlerde tebessüm oluşturdu. Gerçekleştirilen etkinlik öğrenciler tarafından video haline getirilerek kayıt altına alındı. Okulun sosyal medya hesabında paylaşılan görüntüler kısa sürede beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin