Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2023 11:23 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da yeni gassallar yetişiyor

Kastamonu’nun Küre ilçesinde ‘cenaze yıkama ve kefenleme’ kursu açıldı. 3 hafta devam edecek kursa, kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
Küre İlçe Müftülüğü tarafından ‘cenaze yıkama ve kefenleme’ kursu açıldı. 3 hafta devam edecek kursun ardın kursiyerlere sertifika verilecek. İlçedeki gassal eksikliğini gidermek amacıyla düzenlenen kursa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak kent merkezinde yagis etkili oldu a2zrJa9i
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak kent merkezinde yağış etkili oldu

Zonguldak kent merkezinde aniden başlayan yoğun yağış nedeniyle tedbirsiz yakalanan vatandaşlar bina saçakları ve tentelerin altına sığındı.

Zonguldak şehir merkezinde gün içinde aniden yoğunlaşan yağmur, günlük yaşamda aksamalara yol açtı. Yağmura yakalanan bölge sakinleri, ıslanmamak için dükkan önlerindeki saçakların ve brandaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Yağışın miktarını artırmasıyla beraber sokaktaki çok sayıda kişi koşarak kapalı alanlara ulaşmak için çaba sarf etti. Kentin işlek noktalarında yağmura yakalananlar bir süre hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Meteorolojik verilere göre kentte hava sıcaklığı 17 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 88’e ulaştığı bölgede, rüzgar hızı saatte 16 kilometre, yağış ihtimali ise yüzde 73 olarak tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin