Kastamonu’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
kastamonuda yaban hayvanlari icin dogaya yem birakildi BZTrcnHB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı

Kastamonu Tabiat Muhafaza ve Milli Park Müdürlüğü grupları, yaban hayvanları için tabiata yem ve yiyecek bıraktı.

Kastamonu’da karlı havada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu Tabiat Müdafaa ve Milli Parklar Müdürlüğü takımlarınca yem ve yiyecek dayanağı sağlandı.

Ekipler, yaban hayvanlarının kış aylarındaki besin gereksinimlerine takviye olmak maksadıyla yemleme çalıştırması gerçekleştirdi. Yemleme çalışmalarının kış mevsiminde devam edeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin