Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından uyuşturucuyla yakalanan 2 şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, Daday’da C.Ç., Z.Ç. ve H.A.G.B. isimli şahısların kenevir bitkisi ekimi yaptıkları ormanlık bölgede, araç ve üstlerinde yapılana aramada bin 545 gram esrar maddesi, 50 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Öte yandan, Tosya ilçesinde şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsün bagajında yapılan aramada ise D.T. isimli şahsa ait kutu içerisinde 100 gram esrar maddesi ele geçirildi. Merkez ilçede de E.A. ve B.A. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramada 100 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Jandarma ekiplerince gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.C. ve Z.Ç. tutuklandı.


0
Kastamonu’da uyuşturucuyla yakalanan 2 şahıs tutuklandı.
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

