Kastamonu’nun İnebolu ve Tosya ilçelerinde uyuşturucu hususla yakalanan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarınca uyuşturucu husus imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalar sonucunda İnebolu ilçesinde B.K., A.E., M.A.Ç. ve B.Ç. isimli şahısların araç, üst ve ikametlerinde yapılan aramada esrar, metamfetamin ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Merkez ilçesinde G.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada toz sentetik ecza hapı, sentetik kannobionid ele geçirildi. Tosya ilçesinde M.G isimli şahsın ikametinde yapılan aramada da kannabinoid ve hatadan elde edilen 13 bin 300 TL nakit para ele geçirildi.
Jandarma takımlarınca gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şahıslardan G.C. ve M.G. tutuklandı.


Kastamonu’da uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı
Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.
İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

