KASTAMONU ‘da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 38 kişiyi gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Mart ve Nisan ayları içerisinde il genelinde yapılan istihbari çalışmalar sonrası operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda yapılan aramalarda 136,23 gram bonzai, 25,82 gram toz esrar, 57 adet uyuşturucu hap ile 5 adet tabanca ve 200 adet fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 38 şüpheli gözaltına alınırken, 5 şüpheli hakkında denetimli serbestlik kararı verildi.


Kastamonu’da Uyuşturucuya Geçit Yok
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


