karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı

Kastamonu’da Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Kastamonu’da Emniyet Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay’ın kutlama bildirilerinin telsizlerden polis memurlarına bildirilmesiye başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunulmasıyla devam etti. Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay ile polis dernekleri tarafından çelenk bırakılmasının akabinde, polis araçlarıyla geçiş korteji gerçekleştirildi.
Ayrıca Cumhuriyet Meydanında açılan stantlarda polis teşkilatının kullandığı ekipmanların tanıtımı yapılarak, bilgilendirmelerde bulunuldu.
Törende konuşan Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay, "Edinmiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübe ile her geçen gün kendisini geliştiren ve yenilenen teşkilatımız dünyanın en çağdaş teşkilatları ortasında yer almaktadır ve almaya da devam edecektir. Asayişi temin etmek ve kentimizin birlik ve beraberliğini korumak için gece gündüz yaz kış demeden canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kastamonu’nun her sokağında her köşesinde kabahat odaklarıyla çabamızı sürdürüyoruz. Teşkilatımız ülkemizin parçalanamaz bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır. Bu his ve niyetlerle mensubu olmaktan onur duyduğumuz Polis Teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunması için can veren aziz şehitlerimize ve vefat eden teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Emekli olan meslektaşlarıma da aileleriyle birlikte sıhhat ve memnunluk diliyorum" dedi.
Törene, Kastamonu Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Zafer Özden, Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Mehmet Yüksel, Kamu Faydasına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Toplumsal Yardım Derneği Kastamonu Vilayet Temsilcisi Ali Güllü, Kastamonu Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Harun Köksalan, İl Müftüsü Bekir Derin ile teşkilat mensupları katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin