Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin oldu

TÜİK tarafından açıklanan istatistiklere nazaran, Çankırı’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin 974 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Ağustos ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Kastamonu’da Ağustos ayı sonu prestijiyle trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin 974 adet oldu.

Trafiğe kayıtlı taşıtların yüzde 45,9’unu araba, yüzde 23,7’sini traktör, yüzde 13,6’sını kamyonet, yüzde 10,3’ünü motosiklet, yüzde 3,8’ini kamyon, yüzde 1,6’sını minibüs, yüzde 0,6’sını otobüs ve yüzde 0,4’ünü ise özel niyetli taşıtlar oluşturdu.

Kastamonu’da Ağustos ayında 734 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiğe kaydı yapılan toplam 734 adet taşıt içinde motosiklet yüzde 59,1 ile birinci sırada yer aldı. Bunu yüzde 20,4 ile araba, yüzde 10,4 ile traktör ve yüzde 7,6 ile kamyonet takip etti.

Öte yandan, Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan toplam taşıt sayısı bir evvelki aya nazaran 9 adet azaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda motosiklet ile otomobil carpisti 1 yarali bakjMQsO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Cide ilçesi Memiş Mahallesi Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.E.K. idaresindeki motosiklet ile R.E. yönetimindeki 37 ADE 354 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten düşen sürücü yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin