TÜİK tarafından açıklanan istatistiklere nazaran Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin 165 oldu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Temmuz ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Açıklanan datalara nazaran, Kastamonu’da Temmuz ayı sonu prestijiyle trafiğe kayıtlı toplam 148 bin 165 adet taşıtın olduğu belirtildi. Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araçların yüzde 46,1‘ini araba, yüzde 23,8’ini traktör, yüzde 13,6’sını kamyonet, yüzde 10,1’ini motosiklet, yüzde 3,9’unu kamyon, yüzde 1,6’sını minibüs, yüzde 0,6’sını otobüs ve yüzde 0,4’ünü ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.
Kastamonu’da Temmuz ayında 743 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiğe kaydı yapılan toplam 743 adet taşıt içinde motosiklet yüzde 56,0 ile birinci sırada yer aldı. Bunu yüzde 21,0 ile araba, yüzde 15,1 ile traktör ve yüzde 6,5 ile kamyonet takip etti.
Öte yandan, Temmuz ayında trafiğe kaydı yapılan toplam taşıt sayısı geçen aya nazaran 132 adet arttı.


Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin oldu
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

