Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin oldu

TÜİK tarafından açıklanan istatistiklere nazaran Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 148 bin 165 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı Temmuz ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladı. Açıklanan datalara nazaran, Kastamonu’da Temmuz ayı sonu prestijiyle trafiğe kayıtlı toplam 148 bin 165 adet taşıtın olduğu belirtildi. Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araçların yüzde 46,1‘ini araba, yüzde 23,8’ini traktör, yüzde 13,6’sını kamyonet, yüzde 10,1’ini motosiklet, yüzde 3,9’unu kamyon, yüzde 1,6’sını minibüs, yüzde 0,6’sını otobüs ve yüzde 0,4’ünü ise özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Kastamonu’da Temmuz ayında 743 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Trafiğe kaydı yapılan toplam 743 adet taşıt içinde motosiklet yüzde 56,0 ile birinci sırada yer aldı. Bunu yüzde 21,0 ile araba, yüzde 15,1 ile traktör ve yüzde 6,5 ile kamyonet takip etti.

Öte yandan, Temmuz ayında trafiğe kaydı yapılan toplam taşıt sayısı geçen aya nazaran 132 adet arttı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin