KASTAMONU Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ziraat Bankası ATM yanında unutulan çanta bomba paniğine neden oldu.
Kastamonu’da bir bankaya ait ATM’den para çeken vatandaşın unuttuğu çanta, bomba paniğine neden oldu. Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ziraat Bankası ATM önünde unutulan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından şüpheli çanta, fünye ile patlatıldı. Bavulun içerisinden kıyafet çıktı.
Polis olay yerinde inceleme yaptı ve ihbar edilen çantanın, ATM’den para çeken bir vatandaşa ait olduğunu belirledi.


Kastamonu’da Şüpheli Çanta Paniği…
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.


