Kastamonu’da sabah saatlerinde tesirli olan ağır sis sebebiyle görüş arasının düşmesi, ulaşımı olumsuz etkiledi.
Kastamonu’da hava sıcaklığının gece saatlerinde düşmesi sebebiyle ağır sis tesirli oldu. Sabah saatlerinde de tesirini sürdüren sis, vilayet merkezi, Kastamonu-İnebolu karayolu, Kastamonu-Taşköprü yolu başta olmak üzere birçok noktada da ulaşımı olumsuz etkiledi. Şoförler, görüş arasının düştüğü güzergahlarda suratlarını düşürerek ilerlemek zorunda kaldı.


Kastamonu’da sis ulaşımı olumsuz etkiledi
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

