Reklam
Reklam
kastamonuda silah operasyonu 4 gozalti VsgKsbif
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da silah operasyonu: 4 gözaltı

Kastamonu’da polis gruplarınca yapılan çalışmalar sonucu çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Bahisle ilgili 4 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca silah ve mühimmat kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışma sonucunda düzenlenen operasyonda 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız yivli av tüfeği, 6 adet şarjör ile 360 adet fişek ele geçirildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan 4 kuşkulu hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kuvvetli saganak hayati olumsuz etkiledi 1wIJENWJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Bolu’da aniden bastıran kuvvetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçak altlarına sığınırken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Bolu’da sabah saatlerinde etkili olan güneşli ve sıcak hava, öğle saatlerine doğru yerini kara bulutlara ve gök gürültülü sağanağa bıraktı. Kısa sürede etkisini artıran kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Aniden bastıran sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, koşarak iş yerlerinin tenteleri ve bina saçaklarının altına sığındı. Şiddetli yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Trafikte ilerleyen sürücüler ise görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle kontrollü şekilde seyretmek zorunda kaldı.

Yetkililer, kuvvetli yağışların hafta boyunca aralıklarla etkisini sürdüreceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin