Reklam
Reklam
kastamonuda seyir halindeki otomobil alev alev yandi cPdC89AH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde seyir halinde alev alev yanan araba kullanılmaz hale geldi.

Olay, İnebolu ilçesi Göçkün köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Uğur D. yönetimindeki arabada seyir halindeyken yangın çıktı. Yangını fark eden şoför, aracı durdurdu. Kısa müddette büyüyen alevler arabası sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye grupları sevk edildi. Vatandaşlar ve grupların müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak söndürüldü.

Yangında araba kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin