Kastamonu’da şehir merkezine mevsimin ilk karı düştü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da şehir merkezine mevsimin ilk karı düştü

Kastamonu’da akşam saatlerinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, il merkezinde de etkisini göstermeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün kar tahmininde bulunduğu Kastamonu’da beklenen yağış akşam saatleri itibari ile etkili oluyor. Yüksek kesimlerde yağan kar yağışı, bir süre sonra kent merkezinde de kendisini gösterdi. İl merkezi, mevsimin ilk karıyla birlikte beyaza büründü.

Yağışın gece boyunca il geneline etkili olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karlar eridi dereler costu cicekler acti eWrc8jLf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karlar eridi, dereler coştu: Çiçekler açtı

Ramazan Bayramı yoğunluğunun ardından sessizliğe bürünen Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda bahar coşkusu yaşanıyor.

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı, Ramazan Bayramı tatilindeki yoğunluğun ardından yerini bahar coşkusuna ve derin bir sessizliğe bıraktı. Karların erimesi ve baharın müjdecisi rengarenk çiçeklerin açmasıyla birlikte bölge, ziyaretçilerine eşsiz bir görsel şölen sunuyor. Baharın müjdecisi olan rengarenk çiçekler parkın dört bir yanını süsledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin