Kastamonu’da akşam saatlerinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, il merkezinde de etkisini göstermeye başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar tahmininde bulunduğu Kastamonu’da, beklenen yağış akşam saatleri itibari ile etkili oluyor. Yüksek kesimlerde yağan kar yağışı, bir süre sonra kent merkezinde de kendisini gösterdi. İl merkezi, mevsimin ilk karı ile beyaza bürünmeye başladı.
Yağışın gece boyunca il geneline etkili olması bekleniyor.


Kastamonu’da şehir merkezine mevsimin ilk karı düştü
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

