Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2023 10:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da samanlıkta çıkan yangında otomobil ile 300 saman balyası yandı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde çıkan yangında samanlık ile park halindeki otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olay, Cide ilçesine bağlı Çilekçe köyü Adıgüzel Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhsin Aygün’e ait samanlıkta, bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine alevler tüm samanlığı ve samanlık önünde bulunan otomobili sardı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince yangın çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında samanlık ile samanlıkta bulunan 300 balya saman ve samanlığın önünde park halindeki otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin