blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Aralık, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da sahte alkol operasyonu: 1 gözaltı

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından 15 litre etil alkol, 3 litre bandrolsüz alkol, 7 litre el yapımı alkol ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılığın önlenmesi için yapılan çalışmalar neticesinde tespiti yapılan bir şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 litre etil alkol, 3 litre bandrolsüz alkol, 7 litre el yapımı alkol ve 4 şişe aroma ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Çevre Dostu Girişimler ve Sıfır Atık şenliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etraf şuurunu artırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle "Çevre Dostu Teşebbüsler ve Sıfır Atık Şenliği" kapsamında bir dizi aktiflik düzenlendi.
Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi iş birliğiyle organize edilen şenlik, Farkındalık Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürü Muhammet Atlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Vilayet Müdür Yardımcısı Eray Afşar, Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde, atık eserlerin geri dönüşümünü husus alan çeşitli aktiviteler, fotoğraf standı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Şenlik boyunca iştirakçilere etrafa hassas birey olmanın ehemmiyeti anlatılırken, çocuklar ve gençlerin ağır ilgi gösterdiği etkinliklerde eğlenceli ve öğretici anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin