Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Temmuz, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde 8 kişi yaralandı.
Kaza, Cide ilçesi Kastamonu-Cide karayolu Bağyurdu köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cide istikametinde seyir halinde olan A.B. idaresindeki 67 ADB 312 plakalı otomobil, yolda karşı istikamete dönüş yapmak isteyen S.G. yönetimindeki 06 ELG 539 plakalı Ford marka hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil kullanılmaz hale gelirken, hafif ticari araç ise yol kenarına sürüklenerek durabildi. Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan M.B., E.B. ve E.B., hafif ticari araçtaki yolculardan S.G., A.G., E.G. yaralandı. Hafif ticari araçtaki A.G., K.G., M.G. ve G.G. isimli çocuklar ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ile kaza sebebiyle korku yaşayan çocuklar, Cide Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı

Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin