blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da Nisan karı Ilgaz Dağı’nı beyaza bürüdü

Kastamonu’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde ardından yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı tesirli oldu. Kar yağışının akabinde Ilgaz Dağı beyaz örtüyle kaplandı.
Meteoroloji Müdürlüğünün kar yağışı ikazında bulunduğu Kastamonu’da vakit zaman kar yağışı tesirini gösteriyor. Bilhassa yüksek kesitlerde yağan kar, ormanlık alanları ve yerleşim yerlerini beyaz örtüyle kapladı. Ilgaz Dağı, Yaralıgöz Dağı ve Küre Dağları’nda tesirli olan kar yağışı sonrasında kartpostallık manzaralar oluştu. Beyaz örtüyle kaplanan Ilgaz Dağı’nda sis de tesirli oluyor. Beyaz örtüyle kaplanan Ilgaz Dağı havadan görüntülendi.
Ankara’dan Kastamonu’ya yük taşıyan tır sürücüsü Nizamettin Duruk, "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’ne giriş yaparken mola verdiğini belirterek, "Şu anda muazzam bir hava var. Kar yağışının keyfini çıkartıyoruz. Geçen yıl da bu vakitlerde kar yağışı görmüştük. Her yıl bu mevsime kar yağışının denk gelmesiyle mevsim de hoş oluyor, bereketli oluyor. Cenab-ı Allah bu yılda inşallah rahmetini arttırsın. Tabiat için, beşerler için, yaban hayatı içi kar lazım. Geçen yıl Nisan ayında da kar yağmıştı, hatta daha fazla yağmıştı. Kar yağışından ötürü çok mutluyum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
03 Ekim, 2025 14:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Dahil 30 İlde FETÖ Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada 30 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 91 şüphelinin yakalandığını ve 64’ünün tutuklandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat olmak üzere 30 ilde son 2 haftada FETÖ’ye yönelik operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlar sonucu 91 şüpheli yakalandı, 64’ü tutuklandı. 3 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilirken diğer şüphelilerin ise işlemleri devam ediyor. Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin, terör örgütünün güncel yapılanması içerisinde faaliyet yürüttükleri, ankesörlü telefonlarla örgüt içerisinde sorumlu şahıslar ile irtibatta bulundukları, örgüte finans sağladıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden FETÖ’nün propagandasını yaptıkları tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin