Reklam
Reklam

Kastamonu’da mest eden kar manzaraları

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da yağan karla oluşan masalsı güzellik dronla havadan görüntülendi.

Kentte hafta sonu başlayan ve 2 gündür etkili olan kar yağışı zaman zaman vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağışla birlikte Bozkurt ilçesindeki yüksek kesimlerde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaşırken, Ilgaz Dağı’ndaki kar kalınlığı ise 35 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışı kent merkezini de beyaza bürüdü. Karla kaplanan tarihi cami, külliye, köprü ve konaklar ortaya çıkan manzara ile mest etti. Şehir merkezindeki ve Ilgaz Dağı’ndaki büyüleyen kar manzaraları dronla havadan görüntülendi.

Kar yağışı vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı. Zeki Yılmaz, kar yağışının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Beklediğimiz kar geldi, bekliyorduk. Bizi uğraştırıyor ama güzel de oluyor. Onun için memnunuz. Keşke biraz daha yağsaydı. Geçen kış bu kadar yoktu. Şimdi daha güzel oldu. Her yer bembeyaz. Hem mikroplar da kırılır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin