Kastamonu’da mest eden kar manzaraları - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:19
Güneş 06:45
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:09
Yatsı 20:29
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da mest eden kar manzaraları

Kastamonu’da 2 gün boyunca etkili olan kar yağışının ardından il merkezinde ve dağlarda kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Karla kaplanan tarihi binaları ile mest eden ormanlar dron ile havadan görüntülendi.
Kastamonu’da hafta sonu başlayan kar yağışı 2 gün boyunca etkisini sürdürdü. Kent genelinde hakim olan kar yağışı vatandaşlara zaman zaman zor anlar yaşattı. Yağışın ardından Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki yüksek kesimlerde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaşırken, Ilgaz Dağı’ndaki kar kalınlığı ise 35 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışı Kastamonu il merkezini de beyaza bürüdü. Karla kaplanan Kastamonu’daki tarihi cami, külliye, köprü ve konaklar ortaya çıkan manzara ile mest etti. Şehir merkezindeki ve Ilgaz Dağı’ndaki mest eden kar manzaraları dron ile havadan görüntülendi.
“Keşke biraz daha yağsaydı”
Kar yağışı vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı. Kastamonu’da yaşayan Zeki Yılmaz, kar yağışının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Beklediğimiz kar geldi, bekliyorduk. Bizi uğraştırıyor ama güzel de oluyor. Onun için memnunuz. Keşke biraz daha yağsaydı. Geçen kış bu kadar yoktu. Şimdi daha güzel oldu. Her yer bembeyaz. Hem mikroplar da kırılır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 4 aracli zincirleme kaza 2 yarali xfFYHMOa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 4 araçlı zincirleme kaza: 2 yaralı

Bartın-Zonguldak karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada ortalık savaş alanına dönerken, araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Zonguldak istikametine seyir eden 4 araç birbirine çarptı. Feci kazada araçlardan biri karşı şeride geçerken ortalık savaş alanına döndü. Orta refüjdeki aydınlatma direğinin devrildiği kazada araç parçaları ise yola savruldu. Çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği kazada, yol uzun süre çift şeritli olarak trafiğe kapandı. Kazada araçlarda bulunan 2 kişi, Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazadan yaklaşık 1 saat sonra araçlardan biri çekici yardımıyla kaldırılırken, yolun tek şeridi ulaşıma açıldı. Elektrik enerjisinin kesildiği yoldan araçların kaldırılması çalışması sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin