Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada; “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan 1 şahıs ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şahıs adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Azdavay İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ile yapılan umuma açık yer uygulamasında, bir kıraathane içerisinde şahısların kumar oynadıkları tespit edildi. Uygulama kapsamında; 51 tane 100’lük banknot ve 57 tane 200’lük banknot olmak üzere toplamda 16 bin 500 TL para ve masa üzerinde bulunan iskambil kağıtları muhafaza altına alındı. Kumar oynanması için yer ev imkan sağlama suçundan 1 şahıs ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şahıs adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.


Kastamonu’da kumar baskınında 7 kişi gözaltına alındı
Zonguldak kent merkezinde yağış etkili oldu
Zonguldak kent merkezinde aniden başlayan yoğun yağış nedeniyle tedbirsiz yakalanan vatandaşlar bina saçakları ve tentelerin altına sığındı.
Zonguldak şehir merkezinde gün içinde aniden yoğunlaşan yağmur, günlük yaşamda aksamalara yol açtı. Yağmura yakalanan bölge sakinleri, ıslanmamak için dükkan önlerindeki saçakların ve brandaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.
Yağışın miktarını artırmasıyla beraber sokaktaki çok sayıda kişi koşarak kapalı alanlara ulaşmak için çaba sarf etti. Kentin işlek noktalarında yağmura yakalananlar bir süre hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Meteorolojik verilere göre kentte hava sıcaklığı 17 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 88’e ulaştığı bölgede, rüzgar hızı saatte 16 kilometre, yağış ihtimali ise yüzde 73 olarak tespit edildi.

