Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da kumar baskınında 7 kişi gözaltına alındı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada; “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan 1 şahıs ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şahıs adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Azdavay İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ile yapılan umuma açık yer uygulamasında, bir kıraathane içerisinde şahısların kumar oynadıkları tespit edildi. Uygulama kapsamında; 51 tane 100’lük banknot ve 57 tane 200’lük banknot olmak üzere toplamda 16 bin 500 TL para ve masa üzerinde bulunan iskambil kağıtları muhafaza altına alındı. Kumar oynanması için yer ev imkan sağlama suçundan 1 şahıs ve kumar oynadığı tespit edilen 6 şahıs adli ve idari işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin