Kastamonu’da korkutan yangın: 3 ev küle döndü, 17 yaşındaki genç kayıp - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da korkutan yangın: 3 ev küle döndü, 17 yaşındaki genç kayıp

Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki Bürnük köyünde çıkan yangında üç ev tamamen yanarken, 17 yaşındaki gencin de kayıp olduğu öğrenildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Bürnük köyünde meydana gelen yangında üç ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın, Erdoğan Sivrioğlu’na ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı ve hızla büyüyerek Kenan Sivrioğlu ile İzzet Demir’e ait evlere sıçradı. Köy halkının yangını fark etmesi üzerine durum hemen yetkililere bildirildi. İhbarın ardından Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangın esnasında, Erdoğan Sivrioğlu’nun evinde olduğu tahmin edilen Alperen Bulanıkoğlu’na ulaşılamaması üzerine arama çalışmaları başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
a milli futbol takiminin dunya kupasina katilmaya hak kazanmasi trabzonda coskuyla kutlandi DUmvcuQ5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

A Milli Futbol Takımı’nın, Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı

A Milli Futbol Takımı’nın, deplasmanda Kosova karşısında aldığı 1-0’lık galibiyet ile 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanması Trabzon’da coşkuyla kutlandı.

2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Türkiye Milli Futbol Takımı, deplasmanda Kosova’yı 1-0 mağlup etti. Milliler, 24 yıl aranın ardından Dünya Kupası’na katılma hakkı kazanırken, karşılaşma tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, A Milli Takım’ın Dünya Kupası yolundaki heyecanına ortak olmak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Türkiye-Kosova karşılaşması, kentin merkezi konumundaki Meydan bölgesine kurulan dev ekrandan canlı olarak yayımlandı.

Karşılaşmayı dev ekrandan takip eden Trabzonlular, ay-yıldızlıların 1-0’lık galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Vatandaşlar, horon ve kolbastı oynayarak tezahüratlar eşliğinde galibiyeti kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin