Kastamonu’da korkutan ev yangını - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da korkutan ev yangını

Kastamonu’nun Daday ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Daday ilçesi Değirmencik köyü Sarıcı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Teyfik Sarıcı isimli vatandaşa ait evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken evde maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin