Kastamonu’da korkutan ev yangını - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da korkutan ev yangını

Kastamonu’nun Daday ilçesinde bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Daday ilçesi Değirmencik köyü Sarıcı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Teyfik Sarıcı isimli vatandaşa ait evde bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın evi sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken evde maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sendikalardan oturma eylemi U3sFyXyP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta sendikalardan oturma eylemi

Zonguldak’ta Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası üyeleri, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan saldırılara tepki göstermek için Madenci Anıtı önünde oturma eylemi yaptı.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’e bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası Zonguldak Şubesi üyeleri, Madenci Anıtı önünde oturma eylemi düzenledi.

Eylemde, Şanlurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan saldırılar protesto edildi. Grup adına açıklama yapan KESK Dönem Sözcüsü Özgür Erkal, yaşanan olayların “üzücü hadiseler” olarak geçiştirilemeyeceğini belirtti. Erkal açıklamasında, “Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da yaşanan ve öğrencilerimiz ile öğretmenlerimizin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olaylar artık basit şekilde değerlendirilemez” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin