Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da karın kapattığı 39 köy yolu açıldı

Kastamonu’da kar yağışı sebebiyle kapanan 39 köy yolu ulaşıma açılırken, 12 köy yolunda ise ekiplerin çalışmaları sürüyor.
Kastamonu’da etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan köy yolları İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri tarafından açılıyor. Önceki gün etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan 39 köy yolu ulaşıma açıldı. Ağlı ilçesinde 1, Azdavay ilçesinde 2, Küre ilçesinde 9 olmak üzere 12 köye ise ulaşım sağlanamıyor. Karla mücadele ekipleri kapanan 12 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor’da Fatih Tekke dönemi resmen başladı

Trabzonspor’un yeni teknik yönetici Fatih Tekke, bordo-mavili ekipte vazifeye başladığı için çok memnun olduğunu söyledi. Tekke, Avrupa kupalarına katılabilmek için Türkiye Kupası’nı öncelikli amaç gördüğünü de belirtti.
Trabzonspor’un yeni teknik yöneticisi Fatih Tekke için Papara Park’ta imza merasimi düzenlendi. Merasime Kulüp Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş katıldı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, Trabzonspor’a mal olmuş iki isimli birlikte olduklarını belirterek, "Belirli bir vakit içerisinde, birtakım vakitlerde süreçler yaşadık. Artık birlik ve beraberlik içerisinde bir süreç başlayacak. İnşallah herkes için güzel olur kanısı içerisindeyiz. Yeni sayfalar açmak için buradayız. Taraftarımızı memnun etmek istiyoruz" sözlerini kullandı.

Şenol Güneş: "Aldığımız sonuçlar yeni bir periyodu başlatmak zorunda kaldı"
Trabzonspor’da teknik yöneticilik vazifesinden ayrılan ve tekrar kulüp bünyesinde kalarak futbolla ilgilenecek olan Şenol Güneş ise, "6 ay burada birlikte olduk. Çalıştığım arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 23 oyuncumuz, 4 kalecimiz var. Sıkıntılı oyuncumuz yok. Aldığımız sonuçlar yeni bir periyodu başlatmak zorunda kaldı. Hepimizi üzmüştür ve bir kan değişikliğine gidilmiştir. Trabzonspor grubunda daha evvel oyuncu olarak efsaneleşmiş Fatih Tekke hocamız tekrar teknik yönetici olarak Trabzonspor idaresinin kararı, taraftarın isteği ve bizim desteğimizle, bizden biri olarak misyona gelmiştir. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum" cümlelerine yer verdi.

"İstikrasızlık hepimizi üzmüştür"
Bu dönem iki maç üst üste kazanamadıklarını hatırlatan Güneş, "İstikrarsız sonuçlar hepimizi üzmüştür. Yeni bir devir başlıyor. Bu devirde daima takviye, tam dayanak diyoruz. Avrupa kupalarında olmak istedik. Ligde 3-5 içerisinde olmak istiyorduk. Ziraat Türkiye Kupası’nda hala yarıştayız. Umarım dönem sonunda Avrupa kupalarına katılmış, yarışan bir ekip olacak. Yine bir ivme kazanırız diye umuyorum" formunda konuştu.

Fatih Tekke: "Yuvaya döndük"
"Yuvaya döndük" diyerek kelamlarına başlayan Fatih Tekke, "Başkan Ertuğrul Doğan’a, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç’a teşekkür ediyorum. Çok önemli ve süratli bir halde sorumluluk aldılar. Büyüğüm ve hocam, Şenol hocam daima burada yanımızda, ardımızda, başımızda olması çok kıymetli. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kolay şeyler bana nazaran değil açıkçası. Hepimize güzel uğurlu olsun. İlerleyen periyotlarda daha çok konuşacağız. Yuvada olmanın hislerini çok uykusuz olduğum için şu an yaşayamıyorum. Bir an evvel grupla birlikte idmana çıkmak istiyorum. 1 dakika bile kaybetmek istemiyorum. Yoğunluk ve maksadı olan maçlar var. Düzeltmeye çalışacağımız başlıklar var" diye konuştu.

"Avrupa gayesi kupadan geçiyor"
Tekke, bordo-mavili grubun Avrupa amacı için Türkiye Kupası’na odaklanması gerektiğine dikkat çekerek, "Trabzonspor açısından ligde durum ortada. Trabzonspor’un gaye olarak Avrupa amacı var ve bu da kupadan geçiyor. Kupa bizim için birinci maksat olarak görünüyor. Ligde istediğimiz durumda değiliz. Evvel bir olağanlaşmaya gereksinimimiz var. Öncelikle bizim normalleşmemiz lazım. Sonrasında da kupa bizi maksada taşıyacaktır" açıklamasını yaptı.
Fatih Tekke, son olarak gerçekçi olmaktan vazgeçmeyeceğini de lisana getirerek, "Oyuncularıma da bunu söyleyeceğim, her vakit gerçekçi olacağım. Asla ’mış’ üzere yapmayacağım. Gerçekçi olacak. Trabzonspor’un menfaatleri üzerinde olacak. Yenilirsek ben ve teknik takımım yenilecek. Yenersek de daima birlikte yeneceğiz. Bir an evvel oyuncularla buluşmak istiyorum. 1 dakika bile kaybedemeyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.