Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da kardan kapanan yollarda çalışmalar sürüyor

Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan köy yollarını açmak için çalışmalar devam ediyor.
Ağlı ilçesinde yüksek kesimlerde kar yağışı ile birlikte kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı. Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri, Ağlı’da Oluközü-Akçakese köyü grup yolunun kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanması sebebiyle çalışma başlattı. İhsangazi ilçesine bağlı Sünnük-Bozarmut köyü grup yolu da kar yağışı sebebiyle kapandı. Karla mücadele ekipleri, grup yolunda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.