Kastamonu’nun Cide ilçesinde tesirli olan yağışla ilçe merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreyi aştı.
Kastamonu’da tesirli olan kar yağışı hayatı etkilemeye devam ediyor. Kent genelinde hafta boyunca tesirli olan kar yağışı sebebiyle 678 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gruplar çalışmalarını sürdürüyor.
Cide ilçesinde de gece saatlerinde duran kar yağışı sabah tekrar başladı. Orta ara devam eden kar yağışı sebebiyle ilçe merkezinde kar kalınlığı 40 santimetreyi aştı. Belediye takımları ilçe merkezinde kapanan sokakları iş makinesiyle açmaya çalıştı.


Kastamonu’da kar yağışı etkisini sürdürüyor
Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.
Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.
“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”
Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.
Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

