Kastamonu’da kar yağışı başladı, yollar beyaza büründü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da kar yağışı başladı, yollar beyaza büründü

Kastamonu’nun yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava sıcaklığının düşeceği yönünde tahminde bulunmasının ardından, Kastamonu’da beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. Ağlı, İhsangazi, Azdavay, Pınarbaşı, Küre, İnebolu, Şenpazar, Devrekani gibi ilçelerde etkili olan kar yağışının ardından, yollar ve ilçe merkezleri beyaz örtüyle kaplandı.

Ilgaz Dağı, Yaralıgöz Dağı, Küre Dağları ile Oyrak, Masruf ve Dağlı mevkiilerinde de kar yağışı etkili oluyor. Karayolları ekipleri, kar yağışı uyarısına karşı tedbirlerini arttırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda minibus ile hafif ticari arac carpisti 7 yarali gihnxQFG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Taşköprü karayolu Tekev mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü istikametinde seyir halinde olan Sezer Y. idaresindeki 37 ABP 346 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikametteki Macit K. yönetimindeki 55 PG 145 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs refüjdeki ağaçlara çarparak yolu karşı şeridine geçerken, hafif ticari araç ise ters döndü. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin