Kastamonu’nun yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava sıcaklığının düşeceği yönünde tahminde bulunmasının ardından, Kastamonu’da beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. Ağlı, İhsangazi, Azdavay, Pınarbaşı, Küre, İnebolu, Şenpazar, Devrekani gibi ilçelerde etkili olan kar yağışının ardından, yollar ve ilçe merkezleri beyaz örtüyle kaplandı.
Ilgaz Dağı, Yaralıgöz Dağı, Küre Dağları ile Oyrak, Masruf ve Dağlı mevkiilerinde de kar yağışı etkili oluyor. Karayolları ekipleri, kar yağışı uyarısına karşı tedbirlerini arttırdı.


Kastamonu’da kar yağışı başladı, yollar beyaza büründü
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

