Kastamonu’da kar yağışı başladı, yollar beyaza büründü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da kar yağışı başladı, yollar beyaza büründü

Kastamonu’nun yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava sıcaklığının düşeceği yönünde tahminde bulunmasının ardından, Kastamonu’da beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. Ağlı, İhsangazi, Azdavay, Pınarbaşı, Küre, İnebolu, Şenpazar, Devrekani gibi ilçelerde etkili olan kar yağışının ardından, yollar ve ilçe merkezleri beyaz örtüyle kaplandı.

Ilgaz Dağı, Yaralıgöz Dağı, Küre Dağları ile Oyrak, Masruf ve Dağlı mevkiilerinde de kar yağışı etkili oluyor. Karayolları ekipleri, kar yağışı uyarısına karşı tedbirlerini arttırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin