Kastamonu’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kastamonuda jandarma ekiplerinden uyusturucu operasyonu 6 gozalti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da jandarma ekiplerinden uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, Cide ilçesinde A.T., H.K., H.K., Y.K. ve M.G. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramada bin 60 gram skunk maddesi, 43 kök skunk bitkisi ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 5 şahıs gözaltına alındı. Taşköprü ilçesinde de T.B. isimli şahsın ikamet ve tarlasında yapılan aramada 10 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Jandarma ekiplerince T.B. isimli şahıs gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fatsada iki ayri trafik kazasi 3 yarali dTdXnwQX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Fatsa’da iki ayrı trafik kazası: 3 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İlk kaza, Yalıköy Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün virajı alamadığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarındaki bahçeye devrildi. Kazada motosiklette bulunan Kerem K.(19) ile Alican Ş.(20) yaralandı.

İkinci kaza ise Kumru-Korgan Yolu üzerinde meydana geldi. Fatsa istikametine seyir halinde olan, Enes A.(28) yönetimindeki 34 AHY 70 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Her iki kazada da yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin