Kastamonu’da çıkan silahlı arbedede yaralanan vatandaş ve kuşkulu kaçarak kayıplara karıştı. İki şahıs da polis takımları tarafından yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Cebrail Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, M.C.K. ile Y.D. ortasında bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine M.C.K., yanında bulundurduğu silahla Y.D.’ye ateş etti. Y.D. ayaklarından yaralandı. Olayın akabinde M.C.K. ile yaralı Y.D.’de olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü takımları, çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca yapılan çalışmalar sonucunda olay yerinden kaçan kuşkulu M.C.K., olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalandı. Yakalanan yaralı Y.D.’nin ie 6 yıl mutlaklaşmış mahpus cezası bulunduğu ve bu sebeple olay yerinden kaçtığı tespit edildi.
İki şahıs hakkında isimli süreçlere başlandı.


Kastamonu’da ilginç kavga: Hem vuran hem de vurulan polisten kaçtı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

