Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da iki tır çarpıştı: 1 yaralı

İstanbul-Samsun D100 karayolunda iki tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul-Samsun karayolu Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı D100 yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Samsun istikametinden İstanbul istikametine giden şoförleri tespit edilemeyen 16 ZY 500 plakalı tır, önünde seyreden tıra arttan çarptı. Kazada tır şoförü yaralandı. Yaralanan şoför, olay yerine çağrılan sıhhat gruplarınca Tosya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası D100 karayolu İstanbul istikameti kısa periyodik araç trafiğine kapandı. Yolun trafiğe kapanması sebebiyle trafik akışı ise Tosya ilçe merkezinden sağlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabuk Ogretmenevi modernize ediliyor
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Haziran, 2026 15:09 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Öğretmenevi modernize ediliyor

Karabük Öğretmenevi, eğitim camiasına daha yüksek standartlarda hizmet sunmak amacıyla kapsamlı bir modernizasyon sürecinden geçiriliyor. Yürütülen inşaat ve yenileme çalışmalarını, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Modernizasyon çalışmalarıyla birlikte öğretmenevi, günümüz ihtiyaçlarına uygun, çağdaş ve konforlu bir konaklama alanına dönüştürülecek.  Devam eden süreçte tesisin yalnızca yenilenmediği, aynı zamanda güçlü bir altyapı, modern bir iç mimari ve daha vizyoner bir yapıya kavuşturulduğu ifade edildi.

İncelemeler sırasında projenin eğitim camiası açısından önemine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Öğretmenevi Müdürü Ali Yaşar ve ilgili yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Akbaş, modernizasyon sürecinin planlanan takvim doğrultusunda, herhangi bir aksaklığa mahal vermeden hızlı ve eksiksiz şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Yenilenen yüzüyle hizmete sunulması planlanan Karabük Öğretmenevi’nin, eğitimciler ve misafirler için daha konforlu bir konaklama imkânı sağlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin