Kastamonu-Taşköprü karayolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolunda Bük köyü mevkiinde Onur Umut D. (21) idaresindeki Tofaş marka 37 EY 131 plakalı otomobil ile Ahmet Cemal Y. (54) yönetimindeki Tofaş marka 37 AC 373 plakalı otomobil çarptı. Kazada araç sürücüsü Onur Umut D. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Uğur S., Mustafa Ferhat S., ve Sema T. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.


Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama
Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

