Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da iki motosiklet çarpıştı: 1 meyyit, 1 yaralı

Kastamonu’da iki motosikletin çarpışması sonucu bir şoför hayatını kaybetti, oburu yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Aktekke Mahallesi Hastaneüstü Sokak’ta Baturay Sefa Dalkavukoğlu (30) yönetimindeki 37 ACC 303 plakalı motosiklet ile Barış Ş. (29) idaresindeki 06 CKY 438 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada başında kask bulunmayan Baturay Sefa Dalkavukoğlu ağır yaralanırken, kaskı takılı olan Barış Ş. ise hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Dalkavukoğlu, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Dalkavukoğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazanın akabinde polis grupları, etrafta güvenlik tedbirleri alarak incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin