Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da iki katlı ahşap mesken yangında küle döndü

Kastamonu’nun Küre ilçesinde iki katlı oturulmayan ahşap meskende bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Çıkan yangında ahşap mesken küle döndü.

Edinilen bilgiye nazaran, Küre ilçesine bağlı Saman Mahallesi’nde Naim Gülşen’e ilişkin iki katlı ahşap meskende şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangında alevler tüm konutu sardı. Etraftaki vatandaşların ihbarı sonrası yangın yerine itfaiye takımları sevk edildi. Küre itfaiye gruplarına Küre Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri de dayanak verdi. İtfaiye gruplarının çalışması sonrası yangın denetim altına alınarak söndürüldü.

Yangının akabinde jandarma grupları, etrafta güvenlik tedbirleri alarak incelemelerde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin