Kastamonu’nun Abana ilçesinde iki katlı ahşap konut, çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, iki büyükbaş hayvan da telef oldu.
Olay, Abana ilçesi Altıkulaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, C.T.’ye ilişkin iki katlı ahşap konutta şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyerek tüm meskeni sardı. Vatandaşların ihbarı sonrası yangın yerine Abana ve Bozkurt ilçelerinden itfaiye ve oran takımları sevk edildi. Grupların ağır çabasının akabinde denetim altına alınan yangın söndürüldü. Yangında, iki katlı ahşap konut kullanılamaz hale geldi. Ahırda bulunan iki büyükbaş hayvan da telef olurken, bir büyükbaş hayvan da komşular tarafından kurtarıldı.
Jandarma takımları yangınla ilgili inceleme başlattı.


38
Kastamonu’da iki katlı ahşap ev yandı, iki büyükbaş hayvan telef oldu
247
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

