Kastamonu’nun Abana ilçesinde iki katlı ahşap konut, çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, iki büyükbaş hayvan da telef oldu.
Olay, Abana ilçesi Altıkulaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, C.T.’ye ilişkin iki katlı ahşap konutta şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyerek tüm meskeni sardı. Vatandaşların ihbarı sonrası yangın yerine Abana ve Bozkurt ilçelerinden itfaiye ve oran takımları sevk edildi. Grupların ağır çabasının akabinde denetim altına alınan yangın söndürüldü. Yangında, iki katlı ahşap konut kullanılamaz hale geldi. Ahırda bulunan iki büyükbaş hayvan da telef olurken, bir büyükbaş hayvan da komşular tarafından kurtarıldı.
Jandarma takımları yangınla ilgili inceleme başlattı.


Kastamonu’da iki katlı ahşap ev yandı, iki büyükbaş hayvan telef oldu
Genç Kızılay’da bayrak değişimi
Zonguldak Genç Kızılay İl Başkanlığı görevine Tolgahan Köroğlu getirildi.
Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı görevinde bayrak değişimi yaşandı. Görevi başarıyla sürdüren Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanı Gülbahar Kurtboğan, başkanlık görevini Tolgahan Köroğlu’na devretti.
Gerçekleştirilen devir teslim programında, bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Görevi devralan Tolgahan Köroğlu, devir teslimin ardından Zonguldak Kızılay İl Başkanı Kürşat Yağız başkanlığında ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine daha aktif katılım sağlaması, gönüllülük faaliyetlerinin artırılması ve yeni dönem çalışmaları ele alındı.
Genç ve dinamik kadrosuyla çalışmalarına başlamaya hazırlanan Başkan Tolgahan Köroğlu’nun, özellikle gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllülük faaliyetleriyle Kızılay’ın Zonguldak’taki çalışmalarına önemli katkılar sunması hedefleniyor.
Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bu görev değişiminin, kuruma yeni bir heyecan ve ivme kazandırması bekleniyor.

