Kastamonu’da iki katlı ahşap ev yandı, iki büyükbaş hayvan telef oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kastamonuda iki katli ahsap ev yandi iki buyukbas hayvan telef oldu qWT2GykE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki katlı ahşap ev yandı, iki büyükbaş hayvan telef oldu

Kastamonu’nun Abana ilçesinde iki katlı ahşap konut, çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, iki büyükbaş hayvan da telef oldu.

Olay, Abana ilçesi Altıkulaç köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, C.T.’ye ilişkin iki katlı ahşap konutta şimdi bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyerek tüm meskeni sardı. Vatandaşların ihbarı sonrası yangın yerine Abana ve Bozkurt ilçelerinden itfaiye ve oran takımları sevk edildi. Grupların ağır çabasının akabinde denetim altına alınan yangın söndürüldü. Yangında, iki katlı ahşap konut kullanılamaz hale geldi. Ahırda bulunan iki büyükbaş hayvan da telef olurken, bir büyükbaş hayvan da komşular tarafından kurtarıldı.

Jandarma takımları yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
koliden ve halidan silah cikti aracta sasirtan gizleme yontemi aTOdnZUl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Koliden ve halıdan silah çıktı: Araçta şaşırtan gizleme yöntemi

Samsun’un Canik ilçesinde polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araçta, ev eşyaları arasına gizlenmiş ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Canik ilçesinde bir araç durdurularak arama yapıldı. Araçta gerçekleştirilen detaylı kontrollerde, koliler ve halı içerisine gizlenmiş 2 adet ruhsatsız tabanca bulundu. Ele geçirilen silahlara el konulurken, olayla bağlantılı 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin