Kastamonu’da heyelanın kapattığı yol yeniden ulaşıma açıldı - Karabük Haber Postası
kastamonuda heyelanin kapattigi yol yeniden ulasima acildi ildRGc3w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da heyelanın kapattığı yol yeniden ulaşıma açıldı

Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan Doğanyurt-Cide karayolu yine ulaşıma açıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Cide-Doğanyurt karayolu İlyasbey köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, heyelan sebebiyle Cide ilçesi ile Doğanyurt ilçesini birbirine bağlayan yol ulaşıma kapandı.

Cide Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü takımları, heyelanın yaşandığı yolda çalışma başlattı. Takımlar tarafından yapılan çalışma sonucunda yol sabah saatlerinde tekrar ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Nisan, 2026 10:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Millet Bahçesinde çalışmaları devam ediyor

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Projenin son durumunu değerlendiren Başkan Karakaş, “Doğayla uyumlu yapısı, geniş yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla Yenice Millet Bahçesi, hemşerilerimizin huzurla vakit geçireceği, çocuklarımızın güvenle oynayacağı ve sosyal yaşamın canlanacağı örnek bir yaşam alanı olacak” dedi.

Başkan Karakaş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, ilçeye değer katacak bu önemli yatırımın her aşamasını yakından takip ettiklerini ve en ince detayına kadar titizlikle yürüttüklerini vurguladı. Projenin Yenice’nin doğal güzelliğine yakışan modern ve estetik bir proje olduğunu belirten Karakaş, “Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. En kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Karakaş, Millet Bahçesi’nin ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin