Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da heyelanın kapattığı yol yeniden ulaşıma açıldı

Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan Doğanyurt-Cide karayolu yine ulaşıma açıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Cide-Doğanyurt karayolu İlyasbey köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, heyelan sebebiyle Cide ilçesi ile Doğanyurt ilçesini birbirine bağlayan yol ulaşıma kapandı.
Cide Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü takımları, heyelanın yaşandığı yolda çalışma başlattı. Takımlar tarafından yapılan çalışma sonucunda yol sabah saatlerinde tekrar ulaşıma açıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çatı katında çıkan yangına müdahale eden itfaiye eri yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dört katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın gruplarının müdahalesiyle söndürüldü. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kaymaklar köyünde Mehmet Ertuğrul’a ilişkin dört katlı meskenin çatısında şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Akşam saatlerinde çıkan yangını fark edenler durumu itfaiyeye ve sıhhat takımlarına haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, çatısı ve teras katın kullanılamaz hale geldiği yangını söndürdükten sonra soğutma çalışması yaptı. İtfaiye eri Çetin Güner, çatıdaki yangına müdahale ettiği sırada omzundan yaralandı. Olay yerindeki sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan Güner, ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güner’in sıhhat durumunun düzgün olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.