Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan Doğanyurt-Cide karayolu yine ulaşıma açıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Cide-Doğanyurt karayolu İlyasbey köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, heyelan sebebiyle Cide ilçesi ile Doğanyurt ilçesini birbirine bağlayan yol ulaşıma kapandı.
Cide Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü takımları, heyelanın yaşandığı yolda çalışma başlattı. Takımlar tarafından yapılan çalışma sonucunda yol sabah saatlerinde tekrar ulaşıma açıldı.


Kastamonu’da heyelanın kapattığı yol yeniden ulaşıma açıldı
Karabük’te bir kişi bahçede ölü bulundu
Karabük’te dut toplamak için ağacı silkelediği sırada fenalaştığı değerlendirilen bir kişi, evin bahçesinde ölü bulundu.
Olay, 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi 2. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dursun Kurt’u (60) babasına ait evin bahçesinde yerde hareketsiz yatar vaziyette gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Kurt’un yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Dursun Kurt’un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, dut toplamak için ağacı silkelediği sırada fenalaştığı değerlendirilen Kurt’un son bir haftadır çevresindekilere kendisini hasta hissettiğini ve halsizlik yaşadığını söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

