Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da hareketli saatler, silahlı saldırgan dehşet saçtı: 2 polisi yaraladı, ailesini rehin aldı

Kastamonu’da uyuşturucu bağımlısı silahlı bir saldırganın, iki polis memurunu tabancayla yaralayıp saklandığı evinde ailesini rehin aldı.

İnönü Mahallesi’ndeki Afşin Bey Sokağı’nda yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan etrafa rastgele ateş açarak olay yerine giden iki polis memurunu yaraladı. Saldırgan, daha sonra evine saklanarak ailesini rehin aldı. Ekipler, uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen saldırganı teslim olması için ikna etmeye çalışıyor. Olay yerine gelen Vali Yardımcısı Aydın Ergün ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, saldırganın ikna edilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. İkna çalışmaları sırasında çelik yelek giydirilen saldırganın kardeşi de devreye girdi. Sokakta güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı polis memurlarının ise tedavisi sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 13.46.15
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Köse’den Karabük’ün il oluşunun 31. yılı mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Karabük’ün il statüsü kazanmasının 31. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse, yayımladığı yazılı mesajda, Karabük’ün Türkiye’nin sanayileşme hamlesindeki tarihi rolüne ve taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Karabük’ü “Emeğin ve Alın Terinin Başkenti” olarak nitelendiren Köse, kentin il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirtti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Karabük, Türkiye’nin ağır sanayi hamlesine öncülük eden Demir Çelik Fabrikaları ile ülkemizin kalkınmasında tarihi bir rol oynamış; etrafında şekillenen yaşamla modern bir Cumhuriyet kentine dönüşmüştür. Bizler de Dünya Miras Kenti Safranbolu olarak, bu büyük ailenin en kıymetli parçalarından biri olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sanayinin gücü ile tarihin ve kültürün zarafetini harmanlayan bu eşsiz coğrafya, dün olduğu gibi bugün de ülkemize değer katmaya devam etmektedir.”

Cumhuriyet kenti Karabük’ü daha aydınlık yarınlara taşımanın ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Köse, kentin gelişimine emek veren ve değer katan tüm vatandaşlara sevgi ve saygılarını iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin