Reklam
Reklam
kastamonuda haber alinamayan yasli adam evinde bitkin halde bulundu 1IXNcVOB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Aralık, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da haber alınamayan yaşlı adam evinde bitkin halde bulundu

Kastamonu’da 10 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adam konutunda bitkin halde bulundu.

Olay, Onsalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, mahalledeki konutunda yalnız yaşayan Y.A.’dan (57) 10 gündür haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine Y.A.’nın yaşadığı meskene sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Konuta giren gruplar, Y.A.’yı bitkin halde buldu. Sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan Y.A., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Y.A.’nın uzun müddettir yemek yemediği ve soğukta kaldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin