Kastamonu’da 10 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adam konutunda bitkin halde bulundu.
Olay, Onsalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, mahalledeki konutunda yalnız yaşayan Y.A.’dan (57) 10 gündür haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine Y.A.’nın yaşadığı meskene sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Konuta giren gruplar, Y.A.’yı bitkin halde buldu. Sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan Y.A., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Hayati tehlikesi bulunmayan Y.A.’nın uzun müddettir yemek yemediği ve soğukta kaldığı öğrenildi.


Kastamonu’da haber alınamayan yaşlı adam evinde bitkin halde bulundu
Zonguldak’ta bin 627 personel bayram için sahada
Zonguldak’ta Kurban Bayramı’nın son gününde de emniyet ve jandarma ekipleri vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmayı sürdürüyor. Kent genelinde bin 627 personel ve 209 ekip ile denetimlerin aralıksız devam ettiği bildirildi.
Bayram tatilinin dönüş yolculuğuna çıkan sürücülere yönelik uygulamalarını sürdüren ekipler, özellikle hız limitlerine uyulması, emniyet kemeri kullanılması, takip mesafesinin korunması ve yorgun şekilde araç kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Zonguldak genelinde görev yapan ekiplerin trafik denetimlerinin yanı sıra asayiş uygulamalarını da sürdürdüğü öğrenildi.
Yetkililer, vatandaşların güvenli şekilde sevdiklerine ulaşabilmeleri için denetimlerin bayram süresince aralıksız devam ettiğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

