blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da feci kazada araç hurda yığınına döndü: 1 ölü, 1’i ağır 2 yaralı

Kastamonu’da hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobilin hurdaya döndüğü kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı.
Kaza, Kastamonu-Ağlı karayolu Gölcüğez köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağlı ilçesinde bir yakınlarının düğününe katıldıktan sonra evlerine dönmek için yola çıkan ailenin bulunduğu, Muhammet Yücel (22) idaresindeki 37 PP 182 plakalı Fiat-Tofaş marka otomobile F.İ. (36) yönetimindeki 37 DH 736 plakalı Ford marka hafif ticari araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kağıt gibi ezilen ve tarlaya savrulan otomobilin sürücüsü ile araçta bulunan annesi Güler Yücel (53) ve kız kardeşi Songül Yücel (19) yaralandı. Yaralılardan Güler Yücel, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Devrekani Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada ağır yaralanan Güler Yücel, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Muhammed Yücel’in ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mollabey Deresi çöplerle doldu, köylüler tepkili

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Mollabey Köyü’nden geçen dere, etrafa atılan çöpler nedeniyle hem kirliliğe hem de berbat kokuya yol açıyor. Tekraren temizlenmesine karşın dereye yine atılan çöpler, köy halkının reaksiyonuna neden oldu.
Köyde yaşayan vatandaşlar, bilhassa yaz aylarında artan kirliliğin ömrü zorlaştırdığını belirterek, makûs kokular nedeniyle meskenlerinden çıkmakta zahmet çektiklerini ifade etti.
Mollabey Köyü Muhtarı Fuat Karaca, derenin daima temizlenmesine karşın sorunun devam ettiğini belirterek, "Devletimiz temizliyor ancak beşerler tekrar tıpkı hale getiriyor. Bilhassa fındık hasadı periyodunda köy nüfusu artıyor, metruk konutlarda kalanların dereye çöp atması da büyük meseleye neden oluyor. Dereyi temizletiyoruz, bir gün sonra tekrar birebir manzara" dedi.
Köy sakinleri, sorunun tahlili için kalıcı tedbirler alınmasını talep ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin