Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Müdürlüğü Kastamonu İl Şube Müdürlüğünce doğaya 900 keklik salındı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce doğaya ve yaban hayatını desteklemek maksadıyla hayata geçirilen “Kanatlı Yaban Hayvanı Yetiştirme Programı” kapsamında Gümüşhane’den nakledilen 900 keklik doğaya salındı.
DKMP Kastamonu İl Şube Müdürlüğünce ava kapalı sahada gerçekleştirilen salımla, azalan keklik popülasyonun desteklenmesi, bu bölgede keklik popülasyonunun artırılması ve kaçak avcılıkla mücadele kapsamında yöre halkının desteği alınarak, koruma ve kontrol faaliyetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi hedefleniyor.


0
Kastamonu’da doğaya 900 keklik salındı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

