Kastamonu’da doğalgaz tüplerinin bulunduğu kamyon devrildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kastamonuda dogalgaz tuplerinin bulundugu kamyon devrildi sZMPedWM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da doğalgaz tüplerinin bulunduğu kamyon devrildi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde doğalgaz tüplerinin bulunduğu kamyonun devrildiği kazada şoför yaralandı.

Kaza, Daday-Eflani karayolu Okluk köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sıkılaştırılmış doğalgaz tüplerinin yüklü olduğu kamyon, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada şoför yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden takımlar, ağır bir çaba vererek gazın etrafını yayılmasını engelledi. Kazada yaralanan şoför, Daday Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazanın akabinde jandarma takımları, etrafta güvenlik tedbirleri alırken yetkililer, bu tıp olaylarda şoförlerin makûs hava kaidelerine karşı dikkatli olmaları gerektiği ihtarında bulundu. Kazada kamyonda yüklü bulunan tüplerin boş olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin