Reklam
Reklam

Kastamonu’da çıkan yangında iki ev küle döndü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da bilinmeyen sebeple çıkan yangında iki evin bulunduğu bina kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Olay, Merkez ilçesi Keremli köyü Çiçekbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adnan Tüfekci ve Hüseyin Tüfekci’ye ait iki evin bulunduğu binada bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların da desteği ile yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması ile kontrol altına alınan yangının diğer evlere sıçraması engelledi. Yangın sırasında evin alt bölümünde bulunan piknik tüpleri de peş peşe bomba gibi patladı.

Yangında Adnan Tüfekci ile Hüseyin Tüfekci’ye ait iki katlı bitişik iki ev kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ederken, jandarma ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin