Reklam
Reklam
kastamonuda ceviz buyuklugunde dolu yagdi 9DOUTzYJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde tesirli olan sağanak yağışın akabinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

İhsangazi ilçesine bağlı Bozarmut köyünde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kısa müddette yerini doluya bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu taneleri bilhassa açık alanlarda tesirli olurken, vatandaşlar da sıkıntı anlar yaşadı. Dolu yağışının akabinde mera alanları adeta beyaza büründü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede bunaltan sicaklarin ardindan yagan yagmur serinletti FWDzPSQ8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de bunaltan sıcakların ardından yağan yağmur serinletti

Güne sıcak ve bunaltıcı havayla başlayan Düzce’de, öğle saatlerinden sonra etkisini artıran bulutlar ve fırtınayla birlikte yağış görüldü. Hava sıcaklığının düşmesiyle vatandaşlar serinleme fırsatı buldu.

Düzce’de sabah saatlerinde etkili olan sıcak hava, gün içerisinde yerini yağışlı havaya bıraktı. Yüksek sıcaklıkların ardından kentte öğleden sonra fırtına ve sağanak etkili oldu. Aniden bastıran yağışla birlikte hava sıcaklığında hissedilir derecede düşüş yaşanırken, bunaltıcı sıcaklardan etkilenen vatandaşlar serinleme fırsatı buldu. Meteoroloji yetkilileri, bölgede hava durumunun takip edilmesi gerektiğini belirterek vatandaşları ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin