Kastamonu’da sabah saatlerinde tesirli olan buzlanma sebebiyle meydana gelen kazalarda 3 kişi yaralandı.
Kastamonu’da hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, buzlanmaya sebep oldu. Orta sokaklarda yaşanan buzlanma trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Kuzeykent Mahallesi ile Saraçlar Mahallesi ve Ankara Caddesi üzerinde yaşanan bâtın buzlanma sebebiyle trafik kazaları yaşandı. Meydana gelen kazalar sebebiyle 3 kişi yaralandı.


0
Kastamonu’da buzlanma kazaları beraberinde getirdi: 3 yaralı
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

