Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 12:12 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da bisiklet ile araba çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde araba ile çarpışan bisikletli yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi Toplum Sıhhati Merkezi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.A. İsimli çocuk yönetimindeki bisiklet, seyir halinde olan 37 KB 124 plakalı araba ile çarpıştı Çarpanın tesiri ile arabanın içine giren çocuk yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin