Reklam
Reklam
kastamonuda bir evde yapilan aramada uyusturucu yakalandi ICLqGwH4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.

Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada malul gazi satilmis ermise son gorev xYdY1inS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da malul gazi Satılmış Ermiş’e son görev

Çaycuma ilçesi Dereköseler Köyü’nde yaşayan Malul Gazi Satılmış Ermiş, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya , Vali Yardımcısı Fatih Baysal, Belediye Başkan vekili Sezai Bilici, İlçe Emniyet müdürü Uğur Duman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende merhum gazinin ailesi ve yakınları taziyeleri kabul ederken, Kaymakam Adem Kaya aileye başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Askeri törenle gerçekleştirilen cenaze merasiminde dualar edilerek, ikindi namazına müteakip, Dereköseler köyü Kadılar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Satılmış Ermiş son yolculuğuna uğurlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin