Reklam
Reklam
kastamonuda bir evde yapilan aramada uyusturucu yakalandi ICLqGwH4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da bir evde yapılan aramada uyuşturucu yakalandı

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca bir ikamette yapılan aramada uyuşturucu husus ile ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca tespiti yapılan bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada sentetik ecza hapları, 19 gram amfetamin sıkılmış halde tütün, 1 adet ruhsatsız tüfek ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği bedellendirilen bir ölçü nakit para ele geçirildi.

Olayla ilgili iki kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K. tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
7082a06f 8d89 46e9 acb3 f7aebdd127d4
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 17:21 tarihinde yayınlandı
0

Gazeteci Sait Alıcı’ya Geçmiş Olsun

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Derin Haber İnternet TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Alıcı’nın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Karabük Birlik Medya olarak Alıcı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir acil şifalar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin