Kastamonu’da polis takımlarınca 3 şüphelinin üzerinde eşyalarında yapılan aramada 195 adet ecstasy hususu ile 2 bin 772 sentetik ecza hapları ele geçirildi.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü grupları, kuşkulu davranışlar sergileyen 3 şahsın üst ve eşyalarında arama gerçekleştirdi. Yapılan arama sonucunda 195 adet ecstasy hususu ile 2 bin 772 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Uyuşturucu hususlarla ilgili olarak 3 kuşkulu gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.
Kastamonu’da binlerce uyuşturucu hap yakalandı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

