Kastamonu’da polis takımlarınca 3 şüphelinin üzerinde eşyalarında yapılan aramada 195 adet ecstasy hususu ile 2 bin 772 sentetik ecza hapları ele geçirildi.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü grupları, kuşkulu davranışlar sergileyen 3 şahsın üst ve eşyalarında arama gerçekleştirdi. Yapılan arama sonucunda 195 adet ecstasy hususu ile 2 bin 772 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Uyuşturucu hususlarla ilgili olarak 3 kuşkulu gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.


50
Kastamonu’da binlerce uyuşturucu hap yakalandı
492
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

