Reklam
Reklam
kastamonuda aranan 4 sahis yakalandi 4sB9jSHD jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Temmuz, 2024 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da aranan 4 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından 23 Temmuz tarihinde il genelinde aranan şahıslara yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde “kasten öldürme” ve “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran” suçuyla hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şahıs, “kasten öldürme” suçundan 6 yıl 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, “nitelikli yağma” ve “dolandırıcılık” suçlarından 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile “basit yaralama” suçundan 6 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin